Nieuwe naam én website voor Aquanaut Yachtcharter

Marrenvloot is de nieuwe naam van Aquanaut Yachtcharter. Ook hebben we een geheel nieuwe website, waarop we ons diverse aanbod aan Aquanaut-schepen en onze meerwaarde aan u presenteren. Met deze ontwikkelingen is ons familiebedrijf helemaal klaar voor de toekomst!

Met de naam Marrenvloot leggen we een link naar de prachtige Friese Meren (Fryske Marren) die ons bedrijf omringen. “Maar ook naar onze huurvloot van 15 luxe Aquanaut-jachten, waarmee we onvergetelijke vaarvakanties voor u mogelijk maken”, verduidelijkt havenmeester Johanna Folmer.

Nieuw hoofdstuk

We kozen voor een naamsverandering om een nieuw hoofdstuk in ons bedrijfsbestaan te markeren. “Voorheen waren de Aquanaut-werf en -yachtcharter één en hetzelfde bedrijf”, legt Johanna uit. “Sinds kort staan beide op eigen benen. Met de nieuwe naam willen we het onderscheid tussen de twee duidelijk maken. De liefde voor dit gerenommeerde jachtmerk blijft echter onverminderd voortduren. We waren zelf meer dan 20 jaar betrokken bij de bouw van Aquanaut-jachten. Aquanaut zit in ons DNA!”

Nieuwe website

Bij een nieuwe bedrijfsnaam hoort natuurlijk ook een nieuw en fris logo. Daarnaast zijn we druk bezig geweest met de realisatie van een nieuwe site (www.marrenvloot.nl). “Hier vindt u als vaarliefhebber alles wat u nodig heeft voor een prachtige en zorgeloze vaarvakantie in Friesland en omgeving. Van mooie vaarroutes, tips voor fijne uitjes in onze provincie tot belangrijke vaarinformatie. Ook presenteren we hier natuurlijk ons aanbod en service.”

Breed aanbod

Daarvoor geldt: voor ieder wat wils en een hoge mate van dienstverlening. “We hebben 15 Aquanaut-huurjachten in verschillende prijscategorieën”, vertelt de havenmeester. “Wij vinden namelijk dat iedereen het verdient om zorgeloos met een jacht het water op te gaan en te ervaren hoe mooi dat is. Je ziet de wereld van een heel andere kant. We willen graag dat u zich thuis voelt op het water. En natuurlijk ook in onze thuishaven in Sneek.”

Nieuwe naam én website voor Aquanaut Yachtcharter

Jachtverhuur Marrenvloot Het baken waarop u
uw vaarvakantie viert!