Yacht Investment Plan Wij verhuren graag uw Aquanaut-jacht!

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen motorjacht? En wilt u tegelijkertijd profiteren van een mooi jaarlijks rendement? Met een eigen luxe Aquanaut-huurjacht wordt dit realiteit. Marrenvloot verhuurt uw jacht, terwijl u zelf ook geniet van prachtige vaartochten.

Uw voordelen met ons Yacht Investment Plan!

  • U bent 100% eigenaar van een motorjacht
  • U investeert zonder zorgen
  • Uw schip wordt door ons perfect onderhouden
  • U profiteert van een goed en haalbaar rendement
  • Wij verhuren uw schip. U kunt onbezorgd genieten als eigenaar.

Robuuste jachten met ongekend comfort!

Onze motorjachten bieden het comfort van thuis. Zie deze schepen als varende vakantiebungalows, maar dan steeds op een andere droomlocatie. Aan boord van een Aquanaut-motorjacht zit u altijd op een terras aan het water, met het uitzicht dat u wenst. Geen dag hoeft hetzelfde te zijn. Alleen een goed uitgerust motorjacht biedt dat genoegen!

Aangesloten bij HISWA

Marrenvloot is een professionele verhuurder met een charterbasis, aangesloten bij brancheorganisatie HISWA. Dus zekerheid staat voorop!

Waarom investeren bij Marrenvloot?

Aquanaut zit in ons DNA. Hierdoor hebben we alle expertise in huis over bijna elk schip. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in de jachtverhuur en staan we voor een warme band met onze partners en klanten. Met korte lijnen houden we elkaar goed op de hoogte!

Interesse?

Heeft u interesse in het beleggen in één van onze motorjachten? We leggen u graag geheel vrijblijvend een individueel chartermanagementprogramma voor. Bel of mail voor een afspraak met Marrenvloot-eigenaar Fimme Folmer.

Bel: 0515 - 411 793

Mail: f.folmer@marrenvloot.nl

Jachtverhuur Marrenvloot Het baken waarop u
uw vaarvakantie viert!