Waarom Marrenvloot? Met Marrenvloot
voelt u zich thuis
op (vaar)vakantie!

Bij Marrenvloot komt u in contact met watersportliefhebbers pur sang. Uit eigen ervaring weten we wat u als vaarliefhebber nodig heeft voor een ultieme en onbezorgde vaarvakantie met een motorjacht.

U voelt zich thuis op het water door:

Met Marrenvloot voelt u zich thuis op (vaar)vakantie!

Persoonlijke aandacht en service

We bezorgen u graag een gevoel van thuiskomen, zowel in onze haven in Sneek als op onze Aquanaut-jachten. Dat doen we op een positieve, persoonlijke en warme manier. Met 24/7 probleemhulp op afstand (WhatsApp/telefonisch) of op het schip zelf.

Persoonlijke aandacht en service

Dit zijn de ervaringen
van vaarliefhebbers
die u voorgingen!

Veel kennis over
Friesland & Aquanaut

Marrenvloot beschikt over decennialange kennis & ervaring op het gebied van watersport, Friesland én Aquanaut in het bijzonder. Deze delen we graag met u, in de vorm van inspirerende vaartips, vaaropleidingen en technische ondersteuning.

Veel kennis over Friesland & Aquanaut

Divers aanbod van 15 Aquanaut-jachten

Of u nu in klein gezelschap of met een grotere groep op vaarvakantie wil. Op een luxe schip of de overtreffende trap ervan. In ons diverse aanbod van 15 robuuste Aquanaut-jachten vindt u altijd wat u zoekt. Ook als u niet over een vaarbewijs beschikt.

Divers aanbod van 15 Aquanaut-jachten

Jachtverhuur Marrenvloot Het baken waarop u
uw vaarvakantie viert!

Nieuwe naam & website!

Marrenvloot is de nieuwe naam van Aquanaut Yachtcharter. Ook hebben we een geheel nieuwe website, waarop we ons diverse aanbod aan Aquanaut-schepen en onze meerwaarde aan u presenteren.